A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Громадські роботи. Доманівська селищна рада

Дата: 11.09.2017 09:08
Кількість переглядів: 1031

Фото без опису

Серед пріорітетних напрямків роботи Доманівської селищної ради є організація роботи з питання забезпечення громадян тимчасовою зайнятістю.

Відповідно до законодавства та розпорядження районної державної адміністрації «Про організацію громадських робіт на території Доманівського району на 2017 рік» від 20.12.2016 р. №241  між Доманівською селищною радою та Доманівським районним центром зайнятості укладено протягом 2017 року 5 договорів «Про організацію громадських робіт та їх фінансування», згідно яких тимчасово отримали роботу 45 безробітних.

Фінансування громадських робіт здійснювалося кожною їз сторін у співвідношенні 50 на 50. Такий підхід  дав змогу організатору громадських робіт раціонально розподілити власні кошти та використати підтримку держави.

Сьогодні безробітні продовжують працювати в Доманівській селищній раді на громадських роботах. В перспективі планується укладення відповідих договорів для залучення до тимчасової зайнятості ще більшої кількості безробітних жителів громади.

Велика подяка селищному голові, який переймається проблемами жителів своєї громади. В умовах сьогодення, коли напруга на ринку працї прямує в сторону збільшення через економічну нестабільність, обмежену кількість робочих місць, високотехнологічну техніку, яка також зменшує можливості роботодавців у  використанні такого чинника як людська праця в організації технологічного процесу та інші фактори, які залишають людей без роботи, організація громадських робіт є  дуже актуальною.

Маємо надію, що кожен сільський голова Доманівського району, за прикладом Доманівської селищної ради,  зробить для своїх односельців те ж саме.

Робота, хоч і тимчасова, але вона дуже потрібна людям, особливо коли вони знаходяться в скрутних умовах. Безробітні будуть дуже вдячні своїм обранцям  за нові робочі місця.

На фото: безробітні на громадських роботах, організованих Доманівською селищною радою,  впорядковують територію до дня відзначення 215 річниці Доманівки.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь