A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

ВІТАЄМО ВЛАСЮК АНТОНІНУ МИКОЛАЇВНУ З 90-РІЧНИМ ЮВІЛЕЄМ

Дата: 15.01.2018 16:04
Кількість переглядів: 850

15 січня 2018 року Власюк Антоніну Миколаївну, жительку с. Забари, привітали заступник Доманівського селищного голови Ірина Святченко, керуючий справами виконкому Ірина Соловей,  начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Тамара Щирба, керівник апарату РДА Олена Максютенко,  вручили іменинниці вітальну листівку, квіти та подарунки.

Антоніна Миколаївна разом з сином зустріла гостей на подвір’ї, була приємно вражена привітанням, щиро дякувала, запросила гостей до хати.  Жвава ювілярка порадувала своєю привітністю, ясним розумом,  енергією, працелюбністю. Все своє довге трудове життя вона пропрацювала в колгоспі, в школі. Неодноразово нагороджувалась відзнаками та грамотами, отримувала подяки за багаторічну діяльність.

Народилася Антоніна Миколаївна 15 січня 1928 року в с. Забари Доманівського району,  вже по закінченню другої світової війни вийшла заміж за Івана Остаповича Власюка з Житомирщини, учасника бойових дій,  неодноразово пораненого, який після війни приїхав в село та й залишився там, разом вони прожили 58 щасливих років подружнього життя. Сьогодні Власюк А.М. має двох синів, четверо внуків, шестеро правнуків та одного праправнука.  Проживає досі сама, так як нікуди з хати не хоче йти, порається по господарству,  підтримує чистоту і порядок в будинку та на подвір’ї,  рідня дуже часто провідує її, допомагає.

Тож бажаємо Вам, шановна Антоніна Миколаївна довголіття, здоров’я та всього самого найкращого.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь